Då var det dags igen!

2011-11-22 @ 10:13:42 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ett nytt försök att gå ner i vikt...

LCHF ska jag fortsätta med, men det är just motionen som tryter...
Promenader och ridturer är väl det som görs minst sagt dagligen.

Någon som har nå annat förslag så tar jag gärna emot? :D

Får se om jag klarar det denna gång.

Börjar på måndag den 28e november 2011.

Kommentarer

Postat av: Elin

Ett tips skulle väl vara att kanske ta en rask promenad med hästen någon dag i veckan istället för ridning, man bränner ju inte så mycket fett av ridning.



Jag brukar rida fyra dagar o promenera en dag i veckan, sen går du väl säkert flera dagar i veckan när du inte är i stallet också som jag fattade det :)



Kanske blir lite roligare att gå med häst, då gör man ju två flugor i en smäll, både motionerar sig själv och hästen :) .. Det är väl de enda jag kan komma på just nu!.. Har du laddat ner den roliga appen där de står hur mycket kalorier man förbränner? skit kul.. Man kan ställa in allt möjligt med promenad, skidor, ridning, simning osv.. Den kanske kan va en hjälpande hand med motivationen om man ser hur mycket man förbränner hela tiden :)



Sen ute i nordansjö har dom ju en bra slinga att promenera.. Belyst hela vägen runt.. Det kan ju vara lite skönare istället för att gå ute i mörkret..



Vill du ha sällskap någon kväll så kan jag gärna följa med o vi kan ta hundarna och gå en vända. Jag tror väl att man får ha hund med sig runt där.. :) Kram

2011-11-22 @ 10:44:33
URL: http://elineek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback